TESTIMONI : Dari 3 kali → 7 kali pam sehari!!!


Lagi lagi testimoni…pengalaman seorang ibu baru dari Segamat bersama Set Ibu Menyusu & ESP. Terima kasih Maria sebab sudi berkongsi cerita Shaklee Maria dengan saya. Boleh kongsi dengan anda yang membaca blog saya ni juga. :) Seronok saya setiap kali dapat SMS dari Maria. Ada je perkembangan positif yang Maria kongsikan.
Teacher Maria & Aqif Fahim
Maria baru pertama kali mencuba Set Ibu Menyusu Shaklee (SET B) + ESP + Lecithin kira-kira hampir sebulan yang lalu. Menurut Maria, sehari lepas consume vitamin2 Shaklee je, dah nampak perubahannya…wahh!!! cepat betul Shaklee serasi dengan badan Maria kan. Syukur….insyaallah bakal continue order Full Pack pulak…:D
Jom baca SMS yang Maria kirimkan pada saya…(edited version)
“Since makan vits aritu ade rase few changes..breast cepat penuh semula, so kena bnyk kali pam..”
“Susu yg dah pam tu nampak lebih pekat dari sebelum ni..saya pun terperanjat sehari selepas consume vits tu..bile pump tgk susu kaler lain…warna kuning..Cpt jugak shaklee ni menampakkan kesannya…I soooo like..:D”  → saya pon suke!!!

kiri sebelum &
kanan selepas consume set B
 
“Before ni sehari 2-3x pam jer..8am, 2pm & 8/10pm..skangni awal pagi dah start pam lepas direct feeding sbb aqif selalu bangun menyusu dlm kul 4am…kena pam sbb breast still penuh. Pastu kul 8am…10am…balik sekolah 2pm..petang 4pm…pastu malam 8pm dan 10pm…” ← up 7 kali pam sehari!!! bestnyer…

Aqif Fahim
Auntie doakan moga susu mummy banyak & cukup utk Aqif yer!♥

Anda boleh lihat senarai set ibu menyusu di sini!

Sila hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian dari saya sebagai Shaklee Independent Distributor anda.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya :-

ヤティ ナピ (Yati Napi)
Email : mypetiteshoppe[@]gmail.com
SMS/WhatsApp : 019-7330429
Fanpage : RahsiaVitamin Fan Club

Still quiet here.sas

Leave a Response

CommentLuv badge